Baton "NAŁADUJ SIĘ" - pekan, syrop klonowy, sól morska Karma, 40g. Karma

The Symbol : 5907622655104
5.71
5.71
Lowest price in the last 30 days:
6.03 6.03
pair
Reviews
The quantity in the package 12 pair
Shipping within 24 hours
Shipping price 23
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 23
Kurier 23
The Availability Of 70 pair
EAN 5907622655104
Date added 2022-09-16

Zakupy powyżej 250 zł - darmowa dostawa

Baton "NAŁADUJ SIĘ" - pekan, syrop klonowy, sól morska Karma, 40g

NAŁADUJ SIĘ - Baton migdałowy z orzechami pekan, syropem klonowym i solą morską. Dzięki zawartości magnezu pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i mięśni.
Magnez, mangan, miedź przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.
SIĘGNIJ PO TEN BATON, GDY:
- potrzebujesz mocnego ładunku energii
- wybierasz się na trening
- podróżujesz
100 % naturalny
bez konserwantów i barwników
źródło magnezu, miedzi, manganu i witaminy E
bezglutenowy
wysoka zawartość błonnika

Składniki:
migdały 43%
, miód, orzechy pekan 14%, orzechy laskowe, syrop klonowy 3,7%, syrop ryżowy, proso ekspandowane, siemię lniane, sól morska.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2408 kJ / 576 kcal
Ttłuszcz 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,6 g
Węglowodany 28 g
w tym cukry 24 g
Błonnik 6,8 g
Białko 14 g
Sól 0,52 g

Magnez 145 mg (39%*)
Miedź 0,85 mg (85%*)
Mangan 2,2 mg (115%*)
witamina E 14 mg (119%*).

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Alergeny:
Migdały, orzechy pekan, orzechy laskowe

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Karma Sp. z o.o
ul. Piekary 24,
61-823 Poznań

Gramatura 40g
Bez dodatku cukru BEZ DODATKU CUKRU
Bez laktozy BEZ LAKTOZY
DATAWZ 2023-05-26
Bez mleka BEZ MLEKA
Dla wegetarian DLA WEGETARIAN
Deklaracja bez glutenu DEKLARACJA B/GLUTENU
SZTUKA_SZEROKOŚĆ 4.5
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question